Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем катализатор 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем катализатор 156

Здравейте,може ли някой да ме посъветва дали е проблем да махна катализатора на моята 156-1,8.Колата е на 160 000км.Благодаря предварително

Преблема ти е некакъв. Изтърбушваш го и готово, само дето ше ти промени звук
    156 V6 turbo

Comment

Re: проблем катализатор 156

Първоначално публикувано от alfera
      Здравейте,може ли някой да ме посъветва дали е проблем да махна катализатора на моята 156-1,8.Колата е на 160 000км.Благодаря предварително
      Махай го и си сложи резонатор, НО е хубаво да си го запазиш щото не се знае кво ше е от 01.01.2007....да не се наложи да го слагаш обратно.
      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Re: проблем катализатор 156

Първоначално публикувано от MONI
        Първоначално публикувано от alfera
        Махай го и си сложи резонатор, НО е хубаво да си го запазиш щото не се знае кво ше е от 01.01.2007....да не се наложи да го слагаш обратно.
        по ГТПто ги искат вече абе не че не може да се мине ама мисля от 2007 още повече ще се затегне
        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

То у Бг не се знае в момента шо става вие мислите за след 01.01. махни си го, а пък ако трее после ше правиме колективна поръчка на нови катализатори, с повечето колеги от форума
          156 V6 turbo

Comment

алфа ромео 156-катализатор

Благодаря за отговорите.

Comment

и се пак коя година ти е алфата
              щото нее без значение дали си евро2 мотора - 144к.с.
              или евро3 - 140к.с. ....

'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

катализатор

Аз нз на моята 147 ца и свалих керамиката от катализатора и заварих
                тръба вътре.Мисля че намали малко разхода на гориво а гласа опредлено е по добър от преди просто ремусче само че
                без пари
                JUMBO

Comment

Working...
                X